Vreau cont partener

Cel mai probabil ești un specialist al vederii, încă captiv într-un model tradițional de distribuție.

Cel în care distribuitorul cîștigă procentual la fel, sau poate și mai mult, deținînd indirect o cotă parte din afacerea ta, fără a se stresa, fără a plăti salariile angajaților tăi, amenzile și impozitele, chiria și stresul tău, doar pentru că mută niște produse dintr-o cutie în alta, la adăpostul unei gogoși fantastice, pe care doar tu o mai servești, și anume “exclusivitatea din partea fabricantului”.

Dacă tu îl rogi pe distribuitor să îți dea doar ție produsul o să îți spună că exclusivitatea este ilegală, dar dacă te duci la fabricant și îi spui ca nu vrei să cumperi de la distribuitorul local, ambii vor spune că au contract de exclusivitate.

Înțelegi acum?

Miza, dacă alegi să citești în continuare, este libertatea afacerii tale, implicit a ta.

Model tradițional de distribuție este greoi, te încarcă pe tine pentru mecanismele interne ale distribuitorilor cu logistica, cum ar fi cheltuielile cu depozitarea, mașinile de serviciu, diurnele, bonusurile, salariile agenților de vînzare, etc…

Oare, te-ai întrebat vreodată de ce tu nu ai parte de o reducere a costurilor de achiziție atunci cînd îți comanzi singur online produsele?

De ce doar furnizorul tău face economii automatizînd un serviciu, care în epoca cumpărăturilor online devenise aproape inutil?

De ce nu te costă mai puțin cînd îți comanzi singur?

Dar cea mai importantă întrebare pe care te invităm să ți-o pui, dacă tot ți-ai pierdut din timpul prețios al vieții tale, este aceasta: Acest nou furnizor, Lensys, chiar are produse de calitatea necesară pentru a îmi fi partener pe termen lung, și cum pot să probez asta? Simplu

Contacteaza-ne și vei primi urmatoarele:

  • un buget de testare al produselor noastre
  • lista prețurilor de achiziție
  • descrierea garanțiilor contractuale
  • garanțiilor calitative și de neacomodare pentru lentilele multifocale.
  • iți vom deschide un cont de comandă online, după activarea lui vei primi un training online de comandare a lentilelor.

Restul este povestea profitului tău instant. Doar pentru că ai citit și ai fost deschis la ceva nou. Contacteaza-ne!

 

    Top
    X